;
Carrefour Logo
Recomandat

Prezentare generală

Explorează Viena la începutul lunii decembrie, atunci când se transformă într-o destinație magică de sărbători. Cu atmosfera sa festivă și decorurile încântătoare, orașul atrage turiști din întreaga lume pentru a experimenta tradițiile sale de iarnă și pentru a se bucura de evenimentele speciale organizate în această perioadă.

Unul dintre cele mai celebre și îndrăgite evenimente în Viena în decembrie este Târgul de Crăciun de la Rathausplatz. Această piață împodobită cu lumini strălucitoare, căsuțe de lemn și un brad de Crăciun imens este locul perfect pentru a simți atmosfera magică a sărbătorilor. Aici, vizitatorii pot găsi o varietate de produse tradiționale, cum ar fi decorațiuni de Crăciun, jucării artizanale, lumânări parfumate și dulciuri delicioase precum turtă dulce și vin fiert.

•  Cazare 4 nopti cu mic dejun la hotel Austria Trend Ananas 4* - hotel situat in centrul orasului, la mai puțin de 1 minut de mers pe jos de stația de metrou Pilgrimgasse de pe linia U4 (sau similar)

• Tur panoramic al orasului cu ghid local

• Tur pietonal in centrul istoric cu insotitorul de grup

• Tur pietonal al PIETELOR DE CRACIUN cu insotitorul roman de grup

• Insotitor roman de grup pe toata durata programului

• Excursie optionala Schonbrunn, Hofburg

• Transfer Aeroport - Hotel – Aeroport • Zbor Compania Austrian Airlines cu bagaj de cala de 23 kg si bagaj de mana de 8 kg inclus • Asigurare Medicala si Storno Cocktail Travel Protection, optionala, subventionata de Cocktail Holidays, la tarif special (10 euro/persoana)

Facilitati Hotel
  • Activități in aer liber
  • Bar
  • Internet
  • Activități de seară
  • Restaurant
  • Activități de zi
  • Mini-market
  • Transfer
Share:
Ziua 1 (28.11.2023): Bucuresti – Viena – tur panoramic al orasului inclus
Prezentare la Aeroportul Henri Coanda Bucuresti-Otopeni la ora 03:40 pentru imbarcare la cursa Austrian Airlines OS788 cu decolare la ora 06:40 spre Viena. Aterizare la Viena la ora locala 07:20. Tur panoramic cu ghid local: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Palatul Belvedere. Viena este fermecatoare prin stilul sau inedit de a imbina arhitectura gotica, baroca si cea moderna, gazduind aici edificii reprezentative ale stilului architectural baroc, dar si impresionante catedrale construite in stil gotic. Transfer la hotel. Timp liber pentru plimbari individuale. Cazare la hotel Austria Trend Ananas 4*(sau similar).
 
Ziua 2: (29.11.2023) Viena – tur pietonal al Pietelor de Craciun
Mic dejun. Astazi, va invitam la un tur pietonal al Pietelor de Craciun impreuna cu insotitorul roman de grup (deplasarea se face cu transportul public si metrou). Cele mai renumite piete sunt cele din Piata Primariei, cea de la Palatul Belvedere (Satul de Craciun) si cea din Piata Maria Theresia. Intr-o atmosfera de poveste, aici veti gasi decoratiuni pentru bradul de Craciun, cadouri, produse traditionale, jucarii din lemn, dulciuri, fructe confiate, castane prajite, punch din fructe de padure.
Dupa amiaza, va sugeram vizitarea Muzeului Ciocolatei. Pretul biletului de intrare este de 9 euro/persoana. Timp liber pentru vizite individuale si cumparaturi de Craciun. Seara, cazare la hotel Austria Trend Ananas 4*(sau similar).
 
Ziua 3: (30.11.2023) Viena – Palatul Schonbrunn si Concert de muzica clasica
Mic dejun. Timp liber in care va sugeram vizitarea pe cont propriu a Palatului Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale, unul dintre cele mai frumoase din Europa, cu incaperi imperiale, fastuoase, care se afla in Patrimoniul Mondial Cultural al UNESCO. Puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in limba romana. De asemenea, puteti opta pentru vizitarea Gradinii Zoologice Imperiale, de la Schonbrunn. Este cea mai veche gradina zoologica din lume. Ursuletii Panda, puii de elefant, dar si multe alte animale rare sunt puncte de atractie anuale pentru milioane de vizitatori (biletele de intrare se achita la fata locului). Nu trebuie ratat nici targul de Craciun organizat in curtea palatului. Timp liber pentru cadourile celor dragi.
Seara, la 19:45, va propunem optional un concert de muzica clasica (Mozart, Vivaldi, Donizetti, Tschaikowsk) - Vienna Baroque Orchestra la Palatul Schonbrunn. (transferul la/de la palat se face cu mijloacele de transport in comun si se achita individual). Cazare la hotel Austria Trend Ananas 4*(sau similar).
 
Ziua 4: (01.12.2023) Viena –- Palatul Hofburg
Mic dejun. Timp liber in care va sugeram vizitarea Palatului Imperial Hofburg – Resedinta familiei imperiale timp de mai bine de 600 de ani. Aici puteti vizita Kaisser Appartments (Apartamentele Imperiale), Muzeul Sissi, Colectia Imperiala de Argint; Muzeul de Istoria Artei care se numara printre cele mai importante colectii de arta din lume, datorita colectiilor sale de lucrari, dar si datorita faptului ca se afla in posesia celei mai mari colectii Bruegel din lume. Timp liber pentru vizite individuale.
Dupa amiaza, optional, va propunem o vizita la Scoala Spaniola de echitatie din Viena - The Spanish Riding School, singura instituție din lume care practică de mai bine de 450 de ani echitația clasică în tradiția renascentistă a Haute Ecole si care se regăsește și pe lista UNESCO a patrimoniului cultural imaterial al umanității (transferul la/de la Scoala Spaniola de echitatie se face cu mijloacele de transport in comun si se achita individual).
Cazare la hotel Austria Trend Ananas 4*(sau similar).
 
Ziua 5 (02.12.2023) Viena – Bucuresti
Mic dejun. Check-out. Transfer hotel-aeroport pentru imbarcare la cursa Austrian Airlines OS787, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 21:15. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 23:50.
Zbor Plecare: 28.11.2023
OTP
06:40
VIE
07:20
Zbor Intoarcere: 02.12.2023
VIE
21:15
OTP
23:50
Servicii Incluse in Pachet

· 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Austria Trend Ananas 4*- hotel situat in centrul orasului (sau similar)
· Transport avion compania Austrian Airlines: Bucuresti Otopeni – Viena – retur
· Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
· Tur panoramic al orasului VIENA cu ghid local
· Tur pietonal in centru istoric cu insotitorul de grup
· Tur pietonal al celor mai importante PIETE DE CRACIUN cu insotitorul roman de grup
· Excursie optionala Schonbrunn, Hofburg
· Transfer Aeroport - Hotel – Aeroport
· Zbor Austrian Airlines, cu bagaj de cala de 23 kg si bagaj de mana de 8 kg inclus

Servicii Neincluse in Pachet

· Intrarile la obiectivele turistice;
· Asigurare Medicala si Storno Cocktail Travel Protection, optionala, subventionata de Cocktail Holidays, la tarif special (10 euro/persoana
· Excursiile optionale;
· Alte servicii decat cele mentionate in program.

Pachete

Companie Aeriana Pretul Include Tip Camera Tip de Masa Pret Disponibilitate
Standard Room / Camera Standard (Double / Dubla) mic dejun €1130
€1130
2 0
Detalii de călătorie
Check-in
Nopti
Plecari din
Călători
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza
Vorbeste cu specialistii nostri
Cerere de oferta

6 Pachete Similare

2

4

LONDRA - TARG DE CRACIUN

1 DECEMBRIE LA LONDRA pachet 5 zile plecare din Bucuresti zbor Tarom Descoperă magia sezonului de...

De la €1378

Vezi ofertele

2

4

1 DECEMBRIE LA PARIS, in orasul luminilor! - 2023

1 DECEMBRIE LA PARIS, in orasul luminilor! - 2023 1 DECEMBRIE LA PARIS, in orasul luminilor! - 2023 ...

De la €1198

Vezi ofertele

2

5

1 DECEMBRIE LA PRAGA „Orasul de Aur” - 2023

1 DECEMBRIE LA PRAGA „Orasul de Aur” - 2023 pachet 6 zile plecare din Bucuresti zbor Tarom ...

De la €1130

Vezi ofertele

2

4

ATENA - TARG DE CRACIUN 2023 IN CAPITALA MASLINILOR

ATENA - TARG DE CRACIUN 2023 IN CAPITALA MASLINILOR pachet 5 zile plecare din Bucuresti zbor Tarom...

De la €960

Vezi ofertele

2

5

ISRAEL - TARAMUL RELIGIILOR - CLASIC SI MODERN 2023

Vacanta in Tara Sfanta - Bucura-te de tururi si vizite incluse ce ating toate punctele importante...

De la €1736

Vezi ofertele

2

4

MADRID – TARG DE CRACIUN in Plaza Mayor!

MADRID – TARG DE CRACIUN in Plaza Mayor! pachet 5 zile plecare din Bucuresti zbor Tarom Petrece 5...

De la €1298

Vezi ofertele