;
Carrefour Logo

Atena - Targ De Craciun 2023 In Capitala Maslinilor

Recomandat

Prezentare generală

Trăiește  o experiență minunată în inima Atenei în perioada sărbătorilor de Crăciun. Atena oferă o atmosferă festivă și numeroase activități. Poți explora târgurile de Crăciun din oraș, unde vei găsi standuri cu produse tradiționale, suveniruri, decorațiuni și delicatese de sezon. De asemenea, poți vizita Piața Syntagma, unde se află un impresionant brad de Crăciun și se organizează concerte și spectacole tematice. În plus, poți admira iluminatul festiv al orașului, încântându-te de atmosfera magică creată de străzile împodobite. Pe lângă acestea, poți explora și obiectivele turistice celebre ale Atenei, cum ar fi Acropolele și muzeele importante, pentru a completa experiența ta de Crăciun în această capitală plină de istorie și cultură.

Cazare 4 nopti cu mic dejun la hotel 4* in inima Atenei

· Excursii optionale

· Ghid local la tur si la excursiile optionale si insotitor de grup roman pe toata durata programului

· Bilet de avion Tarom Bucuresti – Atena – Bucuresti cu taxe de aeroport incluse

· Transfer de grup aeroport Atena – hotel si retur

· BONUS! Tur panoramic al orasului Atena cu intrare optionala la Acropole

 

· Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection optionala, subventionata de Cocktail Holidays, la tarif special suplimentar (10€/persoana)

Facilitati Hotel
  • Activități in aer liber
  • Activități de seară
  • Restaurant
  • Activități de zi
Share:
29.11.2023 BUCURESTI – ATENA
Prezentare la Aeroportul Otopeni la ora 14:00 pentru intalnirea cu insotitorul de grup. Imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:40 si aterizare la Atena la ora 18:20. Transfer de la aeroport la hotel. Cazare la hotel 4* central in Atena. Seara, se poate face o placuta plimbare pentru a descoperii frumusetea Atenei, cu luminile magice de Craciun ce decoreaza palmierii si cu portocalii incarcati de fructe. Cel mai impozant brad de Craciun il gasiti in Piata Sintagma ( Piata Constitutiei ) acolo unde este organizat si cel mai central targ de Craciun.
 
30.11.2023 ATENA – Tur panoramic al orasului, cu intrare optionala la Acropole si optional, dupa-amiaza Excursie Optionala la Cap Sounion cu pranz inclus
Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic, locul desfasurarii primei Olimpiade moderne in anul 1896. Intrare optionala la Acropole, cu prezentare oferita de ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 20 euro/pers. (elevii, studentii si pensionarii au reducere pe baza documentului justificativ). Va recomandam o plimbare de la Acropole spre cartierul Monastiraki, Plaka si Piata Sintagma, pentru a urmarii spectacolul schimbarii garzii in fata cladirii Parlamentului Elen. Optional, excursie la Cap Sounion, pe traseul: Atena - Cap Sounion, locul unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox.45 km) cu pranz inclus. Cazare la hotel 4* in Atena.
 
01.12.2023 ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos
Mic dejun. Optional, va recomandam o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -cu vizita optionala (plata pe vasul de croaziera) la Manastirea Sfantului Nectarie si la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate productii cinematografice romantice, comedii sau filme de spionaj si aventuri. Cazare la hotel 4* in Atena.
 
02.12.2023 ATENA – Excursie optionala in Peloponez – Tur Argolis cu pranz inclus
Mic dejun. Excursie optionala cu plecare devreme dimineata spre Peloponez (Tur Argolis), Istmul si Canalul Corint, Mycene, cu vizitarea optionala a Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – spectaculosul amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume (intrare inclusa). Urmatorul popas este la Nafplio, orasul port construit de venetieni si prima capitala a Greciei moderne. Pranzul este inclus in pretul excursiei. Cazare la hotel 4* in Atena.
 
03.12.2023 ATENA – Excursie optionala la Oracolul din Delphi cu pranz inclus- BUCURESTI
Mic dejun. Excursie optionala, cu plecare dimineata la ora 07.30, cu eliberarea camerelor si preluarea bagajelor, impreuna cu ghidul de limba romana, pe un traseu spectaculos, spre Oracolul din Delphi, la 150 km de Atena. Oracolul a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei antice. Templul se situeaza în regiunea Phokis și era închinat în principal zeului Apollo. Oracolul era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice și se bucura de un prestigiu important în vechea lume greacă. Este locul ideal pentru a va afla viitorul! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Pentru cei ce nu participa la aceasta excursie, camerele se elibereaza la ora 12.00. Transfer cu autocarul la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare la 19:10 si aterizare la Otopeni la ora 20:45.
Zbor Plecare: 29.11.2023
OTP
16:40
ATH
18:20
Zbor Intoarcere: 03.12.2023
ATH
19:10
OTP
20:45
Servicii Incluse in Pachet

4 nopti cu mic dejun la HOTEL BREEZE BOUTIQUE ATHENS 4* sau similar in aceeasi zona- in apropierea Pietei Omonia
· Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti
· Taxele de aeroport
· Transferul apt-htl-apt
· Asistenta turistica in limba romana pe durata programului turistic
· Turul panoramic al Atenei – biletul de intrare la Acropole nu este inclus si se achita pe loc

Servicii Neincluse in Pachet

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection optionala, subventionata de Cocktail Holidays, la tarif special suplimentar (10€/persoana)
· Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program
· Biletul de intrare la Acropole: 20 €/persoana
· Taxa locala de la 1 ianuarie 2018 (4 eur/zi/camera)
· Bacsisul ce se practica in Grecia, pentru prestatorii serviciilor locale, ghizi si soferi si este de 15€/persoana, suma care se va achita la plecare insotitorului grupului.

Pachete

Companie Aeriana Pretul Include Tip Camera Tip de Masa Pret Disponibilitate
Standard Room / Camera Standard (Double / Dubla) mic dejun €960
Standard Room / Camera Standard (Double / Dubla) mic dejun €1362
€960
€988.8 2 0
Detalii de călătorie
Check-in
Nopti
Plecari din
Călători
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza
Vorbeste cu specialistii nostri
Cerere de oferta

4 Pachete Similare

2

4

1 DECEMBRIE LA PARIS, in orasul luminilor! - 2023

1 DECEMBRIE LA PARIS, in orasul luminilor! - 2023 1 DECEMBRIE LA PARIS, in orasul luminilor! - 2023 ...

De la €1198

Vezi ofertele

2

5

1 DECEMBRIE LA PRAGA „Orasul de Aur” - 2023

1 DECEMBRIE LA PRAGA „Orasul de Aur” - 2023 pachet 6 zile plecare din Bucuresti zbor Tarom ...

De la €1130

Vezi ofertele

2

5

ISRAEL - TARAMUL RELIGIILOR - CLASIC SI MODERN 2023

Vacanta in Tara Sfanta - Bucura-te de tururi si vizite incluse ce ating toate punctele importante...

De la €1736

Vezi ofertele

2

4

MADRID – TARG DE CRACIUN in Plaza Mayor!

MADRID – TARG DE CRACIUN in Plaza Mayor! pachet 5 zile plecare din Bucuresti zbor Tarom Petrece 5...

De la €1298

Vezi ofertele