;
Carrefour Logo
Vacante in Emiratele Arabe Unite
Orizonturile emblematice cu zgârie nori din Dubai și Abu Dhabi, care înconjoară țărmurile lungi de nisip, au făcut din Emiratele Arabe Unite o destinație populară pentru oricine dorește să combine un city break cu puțin timp pe plajă.
Plecari din
Selecteaza perioada de plecare
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza

Am gasit 375 pachete in Emiratele Arabe Unite.

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Renumit in intreaga lume pentru extravaganta si opulenta care predomina la tot pasul, Dubai este cu siguranta o destinatie care trebuie vizitata cel putin o data in viata!

Oferte de la €714.00
Vacanta in Dubai - Descopera mozaicul de culturi si proiecte indraznete
Vezi ofertele
Dubai - Destinatia unde Luxul este la el Acasa!
Vezi ofertele
Bucura-te de un Sejur in Dubai alaturi de cei Dragi
Vezi ofertele
Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

De la plajele sărutate de soare la emiratele care te încântă, Abu Dhabi îți oferă tot ce îți dorești pentru o vacanță de neuitat

Oferte de la €900.50
Abu Dhabi - o destinație de vacanță plină de lux și aventură
Vezi ofertele
Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite

Indiferent de tipul de vacanta pe care ti-l doresti, Ras Al Khaimah te va impresiona si iti va depasi toate asteptarile!

Oferte de la €953.00
Ras Al Khaimah - Lasa-te surprins de perla ascunsa a Emiratelor Arabe Unite
Vezi ofertele
Ras Al Khaimah - Locul ideal pentru amatorii de aventura
Vezi ofertele
Ras Al Khaimah - Cotul exotic din Peninsula Arabica
Vezi ofertele

Emiratele Arabe Unite

Orizonturile emblematice cu zgârie nori din Dubai și Abu Dhabi, care înconjoară țărmurile lungi de nisip, au făcut din Emiratele Arabe Unite o destinație populară pentru oricine dorește să combine un city break cu puțin timp pe plajă.

Atractii turistice celebre, cum ar fi falnicul Burj Khalifa din Dubai și Moscheea Sheikh Zayed din Abu Dhabi și muzeul Luvru oferă vizitarea acestora în apropiere de nisipul orașului. O serie de mall-uri masive au făcut ambele orașe renumite printre cumpărători ca fiind cele mai bune locuri de vizitat și ambele oferă familiilor în vacanță o mulțime de lucruri distractive de făcut, cu o listă impresionantă de parcuri tematice importante.

Totuși, în Emiratele Arabe Unite există mai mult decât strălucirea contemporană a celor două orașe mari ale sale. Deșertul și Munții Hajar au peisaje cu cerul înstelat și activități de aventură, de la excursii cu o mașină 4x4 printr-un peisaj de dune ondulate până la abordarea celei mai lungi tiroliane din lume peste contururile zimțate ale Jebel Jais. Există, de asemenea, mult mai multă istorie aici decât te-ar face să crezi acești zgârie-nori moderni. Sharjah și Al Ain sunt două orașe dedicate promovării moștenirii emiratelor.

 

Destinații de top în Emiratele Arabe Unite

Dubai este locul fierbinte al vacanțelor din Emiratele Arabe Unite. Acest oraș cu clădiri înalte și centre comerciale s-a transformat dintr-un avanpost în deșert într-o destinație de top, unde turiștii se îngrămădesc pentru chilipiruri, soare și distracție în familie. Dubai este renumit pentru atracțiile contemporane precum Burj Khalifa și centrele comerciale care sunt complete cu acvarii și pârtii de schi interioare. Dar acest oraș are multe atracții culturale și lucruri de făcut. Faceți o plimbare prin cartierul Al Fahidi și veți descoperi Dubaiul de odinioară, apoi veți naviga de-a lungul pârâului Dubai într-un dhow tradițional și în curând vă veți da seama că acest oraș este mai mult decât furnirul său strălucitor. Burj Khalifa este una dintre cele mai faimoase clădiri din Emiratele Arabe Unite și punctul de referință din Dubai. Nu numai că este cea mai înaltă clădire din lume (la 828 de metri înălțime), dar pretinde și titlurile de cea mai înaltă structură de sine stătătoare din lume, cea mai înaltă punte de observație din lume și lift cu cea mai lungă distanță de călătorie din lume. O excursie până la puntea de observație, cu priveliștile sale panoramice asupra Dubaiului, se află pe majoritatea itinerariilor vizitatorilor, atât pentru a se minuna de această ispravă arhitecturală și inginerească modernă, cât și pentru a admira priveliștile amețitoare ale Dubaiului. Dubai Creek străbate orașul, iar cel mai bun mod de a experimenta Dubaiul este de la unul dintre frumoasele dhows (bărci tradiționale arabe) care străbat pârâul. Croazierele la apus de soare (care vin adesea cu divertisment și cină) sunt deosebit de populare în rândul vizitatorilor, deoarece puteți vedea cum luminile clădirilor înalte încep să sclipească în amurg. Pentru o croazieră cu buget redus, trebuie doar să urcați pe unul dintre ablas (feriboturile locale), care circulă pe apă între Bur Dubai și Deira.

Capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi este un oraș bine structurat, ordonat, harnic, cu o locație frumoasă pe malul apei. Locuit pentru prima dată de tribul nomad Bani Yas în 1760, așezarea a rămas un mic sat de pescari până când a fost descoperit petrolul. Veniturile au transformat Abu Dhabi în orașul modern de astăzi – un centru plin de viață al guvernului și al afacerilor. Cu o coastă mărginită de plaje, Abu Dhabi este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Emiratele Arabe Unite pentru a combina soarele și nisipul cu o vacanță în oraș. Marea Moschee Sheikh Zayed și Luvru Abu Dhabi sunt principalele atracții turistice, totuși, cu excursii cu caiacul în mijlocul Mangrovelor de Est și peisajele cu dune deșertice din Oaza Liwa la o distanță de călătorie de o zi, există o mulțime de aventuri și lucruri de făcut în oraș. Îmbrăcată cu marmură albă, frumoasa Marea Moschee Sheikh Zayed este clădirea reper din Abu Dhabi și, de departe, cea mai populară atracție turistică din oraș. Moscheea combină elemente de design mameluci, otomani și fatimid pentru a crea o moschee armonioasă și complet modernă, care celebrează arhitectura islamică. Artizanii au folosit sticlă, plăci de mozaic și sculpturi complicate pentru a avea un efect spectaculos atât pe interior, cât și pe exterior. A fost deschisă în 2007, după aproape 20 de ani de construcție. Capabilă să găzduiască 40.000 de credincioși, este cea mai mare moschee din Emiratele Arabe Unite și, la fel ca Moscheea Sheikh Zayed din Fujairah (a doua cea mai mare moschee din Emiratele Arabe Unite), este dedicată regretatului Sheikh Zayed bin Sultan al-Nahyan.  Non-musulmanii au voie să intre în toate zonele moscheii (inclusiv în vasta bibliotecă), iar moscheea organizează regulat tururi ghidate gratuite. Turul orașului Abu Dhabi este o modalitate bună de a vă familiariza cu orașul. Acest tur de cinci ore vizitează Moscheea Sheikh Zayed și puntea de observare a Turnului Etihad cu un ghid. Transportul și preluarea și predarea la hotel sunt incluse. Cel mai spectaculos muzeu din Orientul Mijlociu, Luvru Abu Dhabi urmărește întreaga istorie a realizărilor artistice ale umanității, de la neolitic până în zilele noastre. Bogăția și diversitatea artei expuse, de la statui egiptene antice la picturi celebre ale lui Picasso, sunt uluitoare, în timp ce arhitectura contemporană a muzeului, cu galeriile sale adunate sub o vastă cupolă de argint, este un motiv de vizitat în sine. Pe lângă colecția permanentă, care deține peste 12 galerii, în fiecare an sunt organizate mai multe expoziții temporare importante. Luvru este primul dintre cele trei muzee majore planificate care se vor deschide pe insula Saadiyat, care urmează să devină ritmul cultural al inimii Abu Dhabi în următorii ani.  Celelalte două – Guggenheim Abu Dhabi și Muzeul Național Zayed – sunt încă în faza de planificare.

Ras Al-Khaimah este cea mai bună evadare din oraș pentru mulți localnici din Dubai. Majoritatea oamenilor sunt aici pentru plajă, dar, susținut de coloana vertebrală a Munților Hajar, care se coboară până la țărm, Ras Al-Khaimah este, de asemenea, o bază excelentă dacă sunteți în căutarea unor lucruri mai active de făcut. Jebel Jais (Muntele Jais) este principala atracție turistică, iar în ultimii ani a devenit un important centru de activitate. Indiferent dacă doriți să coborâți cu tiroliană pe munte sau să abordați o sesiune de alpinism pe versanții acestuia, acesta este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Emiratele Arabe Unite pentru căutătorii de aventură. Orașul și stațiunea de coastă din Ras Al-Khaimah pot fi un mod permanent de vacanță pe plajă, dar din punct de vedere istoric, această regiune este foarte importantă, săpăturile arheologice din zonă dezvăluind că această zonă a fost locuită încă din mileniul al III-lea î.Hr. Muzeul Național Ras Al-Khaimah face o treabă excelentă explicând această istorie de lungă durată. Departe de oraș, atât Fortul Dhayah cât și zona minunată de atmosferă Jazirat al-Hamra oferă alte priviri asupra vieții emiratelor înainte de boom-ul petrolului de la mijlocul secolului al XX-lea. Majoritatea vizitatorilor din Ras Al-Khaimah se duc direct spre plajă. Linia țărmului emiratului este împrejmuită cu stațiuni de lux, toate oferind propriul lor petic privat de nisip auriu. Majoritatea permit non-oaspeților să le folosească facilitățile cu un permis de o zi, dar dacă doriți să vă cazați în Ras Al-Khaimah la soare și nisip, rezervați un hotel sau o stațiune cu acces la plajă. Plajele sunt bine îngrijite și pline de facilități, inclusiv șezlonguri, umbrele de soare, cafenele și restaurante chiar pe nisip, dușuri cu apă dulce și cam tot ce aveți nevoie pentru o zi de bronzare. Aproape toate stațiunile oferă facilități de sporturi nautice cu închiriere de echipamente, cum ar fi caiace, paddleboard și Jet Ski-uri și activități precum windsurfing disponibile. 

Activități de făcut Emiratele Arabe Unite

Pentru mulți vizitatori, o vacanță în Emiratele Arabe Unite se concentrează în jurul plajei. La sfârșitul lunii octombrie până în mai, în timp ce temperaturile scad peste Europa și America de Nord, este sezonul de vârf aici, deoarece căldura pedepsitoare a verii din Emiratele Arabe Unite lasă loc iernii pe plajă. Dubai și Abu Dhabi sunt cele mai evidente opțiuni de plajă, oferind vizitarea obiectivelor turistice ale orașului, cumpărături și parcuri tematice în apropiere de nisip. Pentru turiștii ce vor să se bucure de soare și nisip în Dubai, stațiunile de lux sunt de-a lungul coastei de vest a orașului central. Stațiunile de lux din Abu Dhabi mărginesc țărmul diferitelor insule ale orașului. Departe de aceste două destinații, totuși, există mai multe opțiuni de plajă. Stațiunile de plajă din Ras Al-Khaimah și Ajman, în special, sunt locurile de evadare preferate în oraș, în timp ce pe coasta de est a Emiratelor Arabe Unite, plaja Al Aqah din Emiratul Fujairah este o opțiune populară pentru vizitatorii de plajă care doresc să se îndepărteze de mulțime.

Cel mai înalt vârf din Emiratele Arabe Unite, Jebel Jais din emiratul Ras Al-Khaimah este un centru de activitate major. Puteți veni aici pur și simplu pentru a admira priveliștea piscurilor accidentate ale Munților Hajar care se unduiesc până la platoul de coastă de pe terasa platformei de vizionare din apropierea vârfului, sau puteți alege să combinați aceste priveliști cu unele activități de aventură. Cea mai populară experiență montană de aici este zborul Jebel Jais, cea mai lungă tiroliană din lume, care coboară de pe marginea vârfului peste doi kilometri, atingând viteze de până la 120 de kilometri pe oră. Pentru mai puține senzații de viteză și mai mult timp montan, traseul de alpinism Via Ferrata al lui Jebel Jais oferă tururi ghidate în lunile mai reci, în timp ce aventurierii independenți pot alege dintre șase trasee marcate pe partea inferioară a muntelui.

Pentru cei cu o pasiune pentru aventuri, mergeți direct spre deșertul Emiratelor Arabe Unite care se întinde în interiorul sudic al țării. Există o mulțime de activități de aventură oferite, de la excursii cu mașini 4x4 prin dunele deșertului până la drumeții cu cămile, sandboarding și excursii cu buggy. Excursiile populare de o zi în deșert din Dubai sau Abu Dhabi includ de obicei cina într-o tabără în deșert după o călătorie cu mașina 4x4 în dune și oferă timp în tabără pentru alte activități, cum ar fi sandboarding sau scurte plimbări cu cămila. Alte excursii în deșert permit mai mult spațiu pentru observarea faunei sălbatice, iar operatorii specializați în deșert oferă, de asemenea, camping peste noapte în mijlocul dunelor. Interioarele deșertului din emiratele Dubai, Abu Dhabi și Ras Al-Khaimah găzduiesc o serie de stațiuni de lux din deșert, unde sejururile se referă la a te bucura de peisajul dunelor și a ieși la activități în deșert.
 
În Dubai, Dubai Parks & Resorts oferă patru parcuri tematice majore reunite într-unul singur: Motiongate, dedicat plimbărilor tematice în jurul filmelor de la Hollywood, Parcurile Bollywood, Legoland Dubai și parcul acvatic Legoland. Orașul găzduiește, de asemenea, MG Worlds of Adventure, cu plimbări, roller coaster și experiențe tematice atât în ​​jurul poveștilor și personajelor Marvel pentru copiii mai mari, cât și al universului Cartoon Network pentru cei mici. Totuși, dacă doriți doar să vă bucurați pentru o zi, parcul acvatic Wild Wadi din Dubai este cel mai bun din oraș. Cel mai bun parc acvatic pentru copiii mai mari și adolescenții care doresc ceva mai mult decât simple tobogane este Wadi Adventure în Al Ain. Aici, totul este despre caiac cu apă albă, surfing și wakeboarding, deși există și piscine  pentru când aveți nevoie de o odihnă de la toate activitățile.     Abu Dhabi găzduiește două dintre cele mai faimoase parcuri tematice de marcă ale țării, ambele pe insula Yas. Ferrari World este visul unui căutător de senzații tari care devine realitate, cu cel mai rapid roller coaster din lume, în timp ce Warner Bros World oferă șase lumi de explorat, de la Cartoon Junction pentru copii mici la Metropolis și Gotham City, cu plimbări și atracții tematice în jurul universului DC. Povestiri comice.