;
Carrefour Logo

Insulele Maldive - o destinație de vacanță perfectă pentru plaje de vis, snorkeling și relaxare

De la plajele de nisip alb din Male la recifurile de corali din Baa Atoll, Insulele Maldive îți oferă tot ce îți dorești pentru o vacanță de vis
Plecari din
Selecteaza perioada de plecare
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza

Cannot find the right offer for you?
Submit a request and we will get back to you as soon as possible.

Dacă vrei să-ți petreci vacanța într-un loc cu plaje de vis, snorkeling și relaxare, atunci Insulele Maldive sunt alegerea perfectă pentru tine. Această destinație din Oceanul Indian îți oferă tot ce îți dorești pentru o vacanță de vis.

Plajele de nisip alb din Male sunt perfecte pentru relaxare și înot, iar apa cristalină este perfectă pentru snorkeling sau scufundări. De asemenea, poți face o plimbare cu barca pe recifurile de corali din Baa Atoll sau poți încerca una dintre numeroasele activități acvatice disponibile, cum ar fi kite surfing sau wakeboarding.

Maldivele sunt cunoscute pentru recifurile lor de corali și poți face o plimbare cu barca pentru a vedea peștii colorați și alte creaturi marine. De asemenea, poți face o plimbare cu hidrobicicleta pentru a vedea recifurile de corali de sus sau poți încerca diving-ul pentru a vedea lumea subacvatică. Indiferent ce alegi, poți fi sigur că vei avea parte de o vacanță de vis în Maldive.

Gastronomie unică și delicioasă

Mâncarea este o parte importantă a culturii maldiviene și o vacanță în Maldive îți va oferi oportunitatea de a descoperi o varietate de specialități delicioase. Poți savura mâncăruri tradiționale, cum ar fi curry-urile maldive sau mas huni, o mâncare făcută din ton și cocos. De asemenea, nu poți pleca din Maldive fără să încerci o porție de garudhiya, o supă de pește delicioasă. Orice alegi, poți fi sigur că vei mânca mâncăruri delicioase în fiecare colț al Maldivelor. De asemenea, poți găsi o mulțime de restaurante care serveșc mâncăruri internaționale, cum ar fi sushi sau carne de vită. Datorită poziției sale geografice, Maldivele au o mare varietate de fructe tropicale proaspete, așa că nu uita să încerci cât mai multe dintre ele în timpul vacanței tale.

Experiențe istorice de neuitat în Maldive

Maldivele au o istorie bogată și o vacanță aici îți poate oferi oportunitatea de a descoperi multe dintre frumusețile sale istorice. Poți vizita Moscheea Hukuru Miskiiy din Male, care este înscrisă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, sau poți explora ruinele antice din Hulhumalé. De asemenea, poți face o plimbare prin orașul Velana sau poți încerca să înțelegi mai bine istoria locală prin vizitarea muzeelor din Male. Indiferent ce alegi, vei avea parte de experiențe istorice de neuitat în Maldive.