;
Carrefour Logo

Vacanța de vis în Zanzibar

Plaje albe și ape turcoaz într-o destinație exotică și plină de aventură culturală
Plecari din
Selecteaza perioada de plecare
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza

Cannot find the right offer for you?
Submit a request and we will get back to you as soon as possible.

Vă invităm să petreceți una dintre cele mai luxoase și exotice vacanțe din viața dvs. în Zanzibar, o destinație de vis situată pe coasta Africii. Plajele cu nisip alb și apele turcoaz ale Oceanului Indian vă așteaptă să vă bucurați de soare, mare și relaxare. Însă Zanzibar nu este doar o destinație de plajă, ci și o aventură culturală. Explorați piața locală și gustați delicioasele fructe exotice, încercați bucatele tradiționale și descoperiți istoria fascinantă a acestei insule. Nu ratați ocazia de a trăi o vacanță de neuitat în Zanzibar!

Savurați deliciile culinare ale Zanzibarului

Zanzibar este cunoscută pentru delicioasele sale fructe exotice și bucatele tradiționale. Puteți găsi o varietate de fructe proaspete și fructe de mare la piața locală sau în restaurantele din oraș. În plus, puteți încerca diverse preparate culinare specifice, cum ar fi pilau (un fel de orez aromat), biriyanis (un fel de orez cu carne și legume) și samosas (plăcinte cu diverse umpluturi).

Distracție acvatică neobișnuită în Zanzibar

Zanzibar este de asemenea un loc ideal pentru sporturile acvatice. Puteți încerca snorkeling pentru a vedea viețuitoarele oceanului, surfing pe valurile puternice ale Oceanului Indian sau plimbarea cu barca deasupra recifurilor de corali. Dacă sunteți îndrăzneț, puteți încerca chiar și parasailing sau jet skiing. Indiferent de alegerea dvs., sigur veți avea o mulțime de distracție în apele calde ale Zanzibarului.