Carrefour Voiaj
+40 21 317 8455
+40771674387
Carrefour Voiaj
+40 21 317 8455
+40771674387
Tur in Europa pentru 2
de la 1.894 €

Tur in Europa pentru 2

Pachet de vacanță
Created: joi, 17 octombrie 2024
Ref ID: 14287690
Preț pe persoana de la
2.027 €
1.894 €
Pentru 2 adulți
3.787 €
Pretul total
Created: joi, 17 octombrie 2024
Destinations: Paris, Londra, Barcelona, Roma, București

Descriere

Program

10 dec.
Transport de la Brașov la Paris
Plecare
Tarom
Tarom Tarom - RO381
08:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP) Aeroport alternativ
11:00 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
3h 20m 0 PC Non-stop
Transport:  RO381
Clasa de cabină: Economy
10 dec.
1. Paris
Stați de la
Despre destinație: Paris, situat pe râul Sena, este capitala și cel mai mare oraș din Franța. Este unul dintre cele mai emblematice orașe din lume și este considerat unul dintre cele mai frumoase și romantice orașe, atât de mult încât a fost numit Orașul Iubirii. Paris oferă obiective turistice istorice, monumente, o atmosferă plăcută, cafenele minunate, parcuri și muzee pentru a satisface orice călător. O mare parte din acest Oraș al Luminii, inclusiv râul Sena, este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Orașul găzduiește unele dintre cele mai mari clădiri vechi din lume, cum ar fi Turnul Eiffel, Notre Dâme, Sacre Coeur, Arcul de Triumf, Palatul Versailles, Moulin Rouge sau Hotelul des Invalides. Nu există sfârșit al listei de lucruri pe care trebuie să le vezi în acest oraș, dar Louvre, unul dintre cele mai fine muzee din lumea artei și culturii, nu trebuie ratat. Paris rămâne extrem de influent în domeniile artei și designului și găzduiește unele dintre cele mai impresionante clădiri moderne, cum ar fi La Défense, Centrul Pompidou, Institutul Lumii Arabe sau Stade de France. Paris este un oraș de o vitalitate și frumusețe imense și este o destinație uimitoare și fascinantă. Cu istoria și patrimoniul său arhitectural, Paris este orașul pe care toată lumea vrea să îl vadă.
Mai multe detalii
12 dec.
Transport de la Paris la Londra
Vueling Airlines
Vueling Airlines Vueling Airlines - VY8960
14:10 - Paris, Orly (ORY)
14:25 - London, Heathrow (LHR)
1h 15m 0 PC Non-stop Tarif: BASIC PRODUCT CLASS
Transport:  VY8960
Clasa de cabină: Economy
Frică: BASC
12 dec.
2. Londra
Stați de la
Despre destinație: Dintre toate capitalele europene, Londra trăiește cel mai adânc în imaginația călătorilor. Absorbim Londra înainte de a ști că există și când în sfârșit ne apropiem de oraș, acesta nu dezamăgește. Există autobuzele roșii cu două etaje, polițiștii și gardienii impasibili de la Buckingham, Westminster Abbey și notele de la Big Ben, sunând familiar, așa cum le-am auzit înainte. Vedem aceste lucruri cu satisfacție. Cu toate acestea, există multe surprize. Londra nu este pitorească. Londra nu este un muzeu, deși ai putea petrece tot timpul tău mergând de la unul la altul. Este o expansiune urbană în plină dezvoltare, cu ambuteiaje, magazine și o populație internațională uimitoare. Vizitați numeroasele monumente cu aproape un mileniu de istorie, de la mormântul lui Chaucer la pub-ul unde căpitanul Mayflower a băut până la Piccadilly Circus, unul dintre cele mai fotografiate locuri din Londra. Dar nu ratați Londra contemporană, cu teatrele sale intens active, bucătăria internațională, demonstrațiile politice, cele mai recente în muzică și modă, punk-urile și perechile, și toți cei din mijloc. În 1777, scriitorul Samuel Johnson a spus că atunci când un om este obosit de Londra, este obosit de viață, iar fraza este încă adevărată. Există ceva diferit de experimentat în fiecare zi în Londra.
Mai multe detalii
15 dec.
Transport de la Londra la Barcelona
EasyJet
EasyJet EasyJet - U22323
06:25 - London, Luton (LTN)
09:40 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
2h 15m 0 PC Non-stop Tarif: Standard
Transport:  U22323
Clasa de cabină: Economy
Frică: Standard
15 dec.
3. Barcelona
Stați de la
Despre destinație: Barcelona este un oraș situat pe coasta de nord-est a Spaniei. Este capitala și cel mai mare oraș al comunității autonome Catalonia, precum și al doilea cel mai populat municipiu din Spania. Cu o populație de 1,6 milioane de locuitori în limitele orașului, zona sa urbană se extinde către numeroase municipii învecinate din Provincia Barcelona și este locuită de aproximativ 4,8 milioane de oameni, ceea ce o face a cincea cea mai populată zonă urbană din Uniunea Europeană, după Paris, zona Ruhr, Madrid și Milano. Este una dintre cele mai mari metropole de pe Marea Mediterană, situată pe coasta dintre gurile râurilor Llobregat și Besòs, și limitată la vest de lanțul muntos Serra de Collserola, al cărui vârf cel mai înalt are 512 metri (1,680 de picioare) înălțime.
Mai multe detalii
17 dec.
Transport de la Barcelona la Roma
WizzAir
WizzAir WizzAir - W46018
08:35 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
10:30 - Roma, Fiumicino Airport (FCO)
1h 55m Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W46018
Clasa de cabină: Economy
Frică: Basic
17 dec.
4. Roma
Stați de la
Despre destinație: Modern și vechi, trecut și prezent merg mână în mână, tot timpul. Indiferent dacă ești în Roma pentru 3 zile, 3 săptămâni sau 3 luni, pregătește-te să pășești în cel mai mare muzeu în aer liber din lume. Roma te va seduce și cu greu te va lăsa indiferent. Te va surprinde, deoarece are atât de multe de oferit oricărui vizitator, iar frumusețea sa a fost doar ușor estompată de trecerea timpului. Roma este unul dintre cele mai fotogenice orașe din lume - nu este surprinzător când îți amintești ce se află aici - Vaticanul, Fontana di Trevi, Piața Sfântul Petru, Scările Spaniole, Colosseum... Indiferent dacă îți petreci timpul vizitând, sau lenevind în cafenele urmărind lumea trecând pe lângă tine, va fi rândul tău să apari în propria ta Vacanță Romană. Dacă poți să planifici să stai cel puțin o săptămână, nu vei rămâne fără lucruri de făcut și tot vei avea senzația că pleci prea devreme.
Mai multe detalii
21 dec.
Transport de la Roma la București
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43146
21:05 - Roma, Fiumicino Airport (FCO)
00:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 2h 15m Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43146
Clasa de cabină: Economy
Frică: Basic
21 dec.
5. București
Stați de la
Despre destinație: București este un oraș cu adevărat frumos, prezentând o imposibilă amestecare a diferitelor stiluri arhitecturale; se pot vedea construcții gotice și ortodoxe grecești alături de monumente staliniste învecinate cu clădiri de apartamente post-moderne din beton și sticlă. Spre deosebire de alte orașe, structura stradală nu este pătrată-paralelă, ci mai degrabă în formă de stea, astfel încât străzile se întind ca razele unei stele de la circuri rotunde, formând astfel blocuri de diferite forme. În anii '50, Bucureștiul era cunoscut sub numele de Micul Paris din cauza influenței franceze asupra peisajului și stilului de viață al Bucureștiului. Urme ale acestei perioade rămân în arhitectura centrului orașului, în profuziunea de cafenele în aer liber, și chiar în Arcul de Triumf, o replică modestă a Arcului de Triumf din Paris. Centrul Bucureștiului este cuprins între Piața Victoriei, unde se află Guvernul României și Piața Unirii, de unde începe bulevardul mare care duce la Palatul Parlamentului. În apropiere de Piața Unirii se află și centrul vechi al orașului, Curtea Veche Domnească și străzi iconice precum Lipscani, Selari, Covaci, Gabroveni. Zona conține astăzi o varietate de clădiri din secolul al XIX-lea, ruinele curții medievale a voievozilor Valahi, biserici, sedii de bănci, câteva hoteluri, cluburi, restaurante și magazine. Străduțele înguste pavate cu piatră păstrează numele vechilor bresle care locuiau pe ele. Zona a fost în mare parte renovată și este acum un loc de întâlnire pentru tânăra generație a orașului. Piața Revoluției este o piață dublă care adăpostește Ateneul Român, Biblioteca Națională, clădirea Senatului și vechiul Palat Regal care este acum Muzeul de Artă. Există un monument înalt în centrul pieței în memoria celor care au murit în timpul revoluției. București este un oraș al parcurilor. Plimbați-vă prin bine îngrijitul Grădina Cișmigiu sau imensul Parc Herăstrău. Pentru bucureșteni, acestea nu sunt doar refugii de la căldura verii, ci puncte focale pentru o mare parte din viața socială a orașului. Pensionarii în vârstă, tinerii îndrăgostiți, fanii fotbalului și maeștrii de table și șah sunt peste tot. Vino să te alături distracției.
Mai multe detalii
22 dec.
Transport de la București la Brașov
Retur
Tarom
Fly Lili
Mai multe companii aeriene Mai multe companii aeriene
15:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
22:55 - Brasov, Ghimbav Brasov (GHV)
7h 5m 0 PC 1 Escală
RO
RO Tarom - RO 263
15:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
18:40 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
Transport:  RO263
Clasa de cabină: Economy
3h 50m - Connection in Istanbul, Istanbul Airport (IST)
FL
FL Fly Lili - FL 1012
22:30 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
22:55 - Brasov, Ghimbav Brasov (GHV)
Transport:  FL1012
Clasa de cabină: Economy
Preț pe persoana de la
2.027 €
1.894 €
Pentru 2 adulți
3.787 €
Pretul total
Personalizează
Rezervă
Rezumatul călătoriei
2 Adultii
Nopţi 12
Această idee include
Destinations 5
Transport 6
Cazări 5

Propuneri de vacanta

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe idei
Contactați-ne